Tid som Robin Van Persie varit skadefri:

Tid som Robin Van Persie varit skadefri:

1 sep. 2012

Helvetesdygnet är över.

Så mycket fokus låg på Arsenal det där sista vidriga dygnet i transferfönstret och inte för att vi köpte eller sålde någon särskild utan för att INGET hände.


Wenger, du sa ju att någon mer skulle komma? Betyder det att det är helt omöjligt för Arsenal att få köpa någon, eller är du sadist? Gav du bara upp?
Dagen började med massor av förhoppningar, de där sista skälvande timmarna när vad som helst kan hända, och något måste dessutom hända! Vi hade redan köpt tre bra spelare men sålt två av våra allra viktigaste och Wenger hade lovat oss fler tillskott.
Vilka sista minuten-köp skulle trilla in? Kommer vi få vinna en liten Carling Cup i alla fall?

Vi väntade. Och vi väntade. Vi väntade från morgon till natt. Vi satt och stirrade på skärmen och tröskade www på information. Kommer det ändå en striker? BERBATOV?? Nehej han drog till Fulham. Är Essien på läkarundersökning? Hörs det en helikopter i luften? Ingen vet. Det enda vi vet är att vi behöver en spelare, en enda spelare för att ge oss fans hopp. En enda spelare som visar att Arsenal har några ambitioner om att finnas i toppen. En enda spelare, och vi litade på dig Wenger att du tar rätt beslut om vem som ska komma. Att du kan visa hela världen att vi inte är ett hjärtekrossat, utarmat, lemlästat gäng. Att vi stiger som fågeln Fenix eller Stefano i Days of our Lives ur askan och står med en pokal, vilken som helst, i slutet av säsongen.

Vi satt där och väntade.
lol

Benayon, som så snabbt blev älskad när han var hos oss på lån, är han på väg tillbaka? Han var ju på väg nånstans. Vi behövde någon som klarat sig genom den israeliska militärtjänsten för att kriga den här säsongen och hålla oss levande. Han kan ju ha dödat folk på riktigt trots sin supernussiga framtoning. Nehej. West Ham tog honom.Essien? Nehej han får chansen att spela (bänknöta) i Real. En 16-årig fransman då? Vem som helst?TV-studios, blogginlägg, twitter. Överallt kommer två olika röster. En som pratar om hur utarmat Arsenal är, vilka förlorare vi är, att vi desperat måste köpa. Att det ser kört ut. Att inga fans vill ha ett lag med gigantiskt sparkonto. Pengar måste spenderas.
Sen en annan röst som pratar om hur hälsosamt Arsenal är, att vi inte dragits med i den vidriga karusellen med urspårade priser och löner. Att man ska respektera Wenger och hans starka ideologi.

Jag respekterar Wenger men vi dras med i den här sjuka fotbollsvärlden vare sig vi vill eller inte för just nu plundrar den oss medan Wenger står bredvid och surar.
Vill man bli City eller Chelsea? PSG? Qatarlona med sjuka skulder och uppköpta av ett gäng rika oljegubbar?
Nej vi vill vara Arsenal men för i helvete töm det där kontot i Sparbanken åtminstone, 3% sparränta ger oss ingen glädje och det kommer bryta ner oss som lag och människor. Och till de där snåla jävlarna som bestämmer över pengarna så ska ni inte vara så säkra på Champions League, och de tv-rättighetspengarna är riktigt jobbiga att tappa.Varför sa du ens att det skulle komma fler Wenger? Och bara gav upp där fredag morgon och gick ut med att det inte blir någon mer?


Nu ska jag bita ihop och så får vi Arsenalfans försöka vara positiva och inte racka ner på de tappra själar som är kvar i laget. De jävlar som mobbar bort Theo kommer jag leta upp och tatuera in Nasris tröjrygg i City på. Vi måste skapa en positiv atmosfär, spelarna är ju livrädda nu och Wengers rynkor syns från månen.

Tänk om vi kan aktivera Giroud, Ligue 1s skyttekund, redan sjukt älskad pga naturliga skäl och har konverterat oerhört många heterokillar till homosexuell aktivitet bara genom att smila på bild. Tänk hur fantastisk Cazorla redan är. Tänk att Theo stannar, vi har investerat sex år i honom och det är liksom inte troligt att Wenger hade hittat en ersättare bra nog inom hans budget. Be för Sagnas och Wilsheres tillfriskning. Vi älskar ju de här killarna! Visst, vi blev inte av med Bendtner helt men vi slipper se honom på ett år i alla fall. Vi har Vermaelen som jag tusen ggr hellre har som kapten i mitt lag än RvP. Vi har ett underbart gäng supersnufsiga killar och vi har vår buttra gubbe som gör saker på sitt sätt och jag skulle hata om det kom nån ryss eller shejk och sålde vår själ och köpte ett gäng legosoldater.

Vi har framtiden i Akpom och Kristoffer Olsson, jag vet, alltid detta snack om framtiden när man behöver en hjälte NU, men kolla in detta ansikte och jag lovar att du längtar tills det gör en assist mot Chelsea på Emirates.
I höst ska vi följa hans framfart ihop!Jag älskar mitt lag. Vi har gjort en del riktigt bra köp men vi har tappat en hel del de senaste åren. RvP som är ytterst irriterande, en katalan som var för starstruck av Barca för att stanna och Nasri som skapade kass stämning i laget.

Song till Barca. Det är lite svårare att smälta men annars så känns det bra. Det känns bra. Jag älskar mitt lag, är stolt över det och om du läser detta Kris: Lämna oss aldrig. Du kommer ha det bra hos oss.

Dessutom ser det ut att bli ett riktigt spännande år i Premier League. En kompis har fått för sig att heja på Stoke eftersom han inte känner igen sitt City, ett mkt speciellt val, själv är jag så peppad på att följa West Brom. Vad pysslar Chelsea med? Älskar deras inkonsekventa form och inställning, den är sjukt kul att följa. United är också ett kapitel i sig, hur kommer det egentligen gå? Rooney har ett köttsår på låret och van Persie-äcklet kommer plåga sönder Arsenals fans. Swansea, kan man annat än imponeras? West Ham, längtar till att se deras fans lidande i Premier League igen eller ska det bli succé med Benayoun och Carroll?

Har vi inte glömt något? Sorry Spurs. Ni fick in några intressanta spelare där, grattis till Adde.

Nu kör vi.

1 kommentar: