Tid som Robin Van Persie varit skadefri:

Tid som Robin Van Persie varit skadefri:

22 jan. 2012

"Det gör inget om vi missar Champions League, men det vore ju kul att vara med"

 Låt aldrig den här "människan" ta på sig en Arsenaltröja igen.
Sparka Wenger.
Avgå styrelsen.
Jag orkar inte se Arsenal falla sönder mer, det finns ingen vinnarmentalitet, bytena är obegripliga, man tar inte hand om laget på rätt sätt varken inifrån eller utifrån.

Dessutom läste jag nu att styrelsen gått ut med att det gör ingenting om Arsenal inte tar sig till Champions League. Det gör inget.
Arsenal kommer klara sig ekonomiskt trots Financial Fairplay utan CL-pengarna eftersom de har sparat inför detta. (I och med Financial Fairplay får man inte stoppa in andra pengar i laget än de som de själva genererar där tv-rättigheter till matcher utgör en stor del av inkomsterna, framför allt Champions League.)

DET ÄR DET SJUKASTE JAG LÄST. Hur kan man vara så sportfrånvänd, hur kan man se på ett lag så. Det är en katastrof att missa Champions League. 


VAD I HELVETE.
Varje match är NU, ATT VINNA NU ÄR DET VIKTIGASTE I HELA VÄRLDEN men det känns aldrig så på laget. Det är nåt stort jävla fel med ett lag som sparar pengar och inte köper spelare och gör skitbyten i matcherna, för dom "har råd att förlora". "Dom har råd att missa Champions League för det finns ändå pengar på banken." Hur ska man kunna behålla spelare som RVP med en sån inställning? 

Arsene och styrelsen, kan ni sluta spotta oss fans och de spelare som fortfarande bryr sig i ansiktet. Ju mer dom "bryr sig om framtiden", desto mer faller laget bara samman. Att inte investera i ett lag får det bara att ruttna inifrån.

Hur kan vi ha spelare som Squillaci, Chamakh, Arshavin, Rosicky, hur kan Wenger låta dom spela?
Tappar vi RVP nu så kommer jag utföra voodoo på alla iblandade i Arsenals vanvård.
Om ni spelar Ox som ordinarie, och plockar in japanen på plan, säljer alla halvdöda apatiska spelare och köper typ Hazard, Podolski och fler samt omplacerar Theo till Gunnersaurus maskotassistent är jag villig att förlåta er.
Lol, så jävla sura.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar