Tid som Robin Van Persie varit skadefri:

Tid som Robin Van Persie varit skadefri:

29 feb. 2012

ANLEDNINGAR FÖR FOTBOLLSOFRÄLSTA ATT SE KROATIEN - SVERIGE #2 "Guidetti"

Så kommer det äntligen (om inget sätter sig i vägen). Guidettis landslagsdebut. Hoppas hen byts in tidigt.
Killen är liksom född 1992 och har kontrakt med Manchester City sedan han var 15 och gör helt sjukt mkt mål i Feyenoord där han är på lån nu. På tre månader har han gjort tre hat tricks, ett av dem var mot Ajax då Feyenoord vann mötet mot dom för första gången på sex år. Killen tar sig dessutom friheten att kalla sig "en ny Zlatan" vilket Zlatan garanterat älskar.

Äntligen, äntligen får vi se honom i landslaget. Jag blir fan nervös. Ta chansen att se hans debut!

Jag är inte överdrivet intresserad av landslagsfotboll, tycker det känns lite halvdeppigt att se ett hopplock folk som inte brukar spela med varandra annars, men ikväll känns just det extra kul. Förvisso bara träningsmatch men snart gäller det ju på riktigt.
Det är redan massa snack om Zlatan, är laget bättre eller sämre utan honom? Och då in med ännu ett super-ego. Lol, måste se detta. Känns som om det kommer bli som med Zlatan, att folk alltid kräver något extraordinärt.

Sen att svensk press förväntar sig att Guidetti ska bli starstruck av att spela "med sina idoler". Herregud "Sverige", get over yourself. Killen har ju tränat med City och suttit på deras bänk på matcherna. Bortsett från Zlatan är ju varenda kotte inklusive materialare och bollkalle i Man City större stjärnor än våra svenskar.Är så glad att du finns Guidetti. Det finns ett liv efter Zlatan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar